Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 36 of 36

Thread: Permission to post

  1. #31
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    McMullen Valley, Arizona
    Posts
    84,487

    Default

    To Start a NEW THREAD:

    You go to the forum that your appliance is in, then you will see a "+ Post New Thread" button on the top left side of that forum, and thats it, just click + Post New Thread.
    Appliance Repair School 1987-1988
    Star Appliance Tech. 2 yrs. 1988-1990
    Wards Appliance Tech. 11 yrs. 1990-2001
    Sears Appliance Tech. 4 yrs. 2001-Oct. 2005
    Jake's Appliance Repair Nov. 2005-present

    Look-Up & Order Parts

  2. #32
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Murray, Utah 84107, United States
    Posts
    26,586

    Default

    Go to the correct forum and select start a new thread.
    OWNER RICK'S APPLIANCE REPAIR
    APPLIANCE TECHNICIAN FOR 31 YEARS
    REFRIGERATION SPECIALIST
    ONLINE SERV TECH: ApplianceBlog.com
    CERTIFIED TYPE 1; TYPE 2.....REFRIGERATION SERVICE E.S.

  3. #33
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Tullahoma, TN
    Posts
    1

    Default

    Joined today.
    I have no permission to post and would like to ask a question about my icemaker.
    Thanks.

  4. #34
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    McMullen Valley, Arizona
    Posts
    84,487

    Default

    You have permission now.

    Jake
    Appliance Repair School 1987-1988
    Star Appliance Tech. 2 yrs. 1988-1990
    Wards Appliance Tech. 11 yrs. 1990-2001
    Sears Appliance Tech. 4 yrs. 2001-Oct. 2005
    Jake's Appliance Repair Nov. 2005-present

    Look-Up & Order Parts

  5. #35
    Join Date
    May 2017
    Location
    Orlando Florida
    Posts
    2

    Default

    Kenmore 90 series's. Runs no heat. I replaced the heating element and the two fuses on top it's housing. Plug it back in and try it heat came on for a few minutes. Tried a cycle of clothes. No heat but runs. Any suggestions?

  6. #36
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    McMullen Valley, Arizona
    Posts
    84,487

    Default

    Hi Todd,

    I'm moving your post to your own thread, we also need your model number first before we can help you.

    Here's your new thread: Kenmore 90 series dryer, Runs no heat.

    Jake
    Appliance Repair School 1987-1988
    Star Appliance Tech. 2 yrs. 1988-1990
    Wards Appliance Tech. 11 yrs. 1990-2001
    Sears Appliance Tech. 4 yrs. 2001-Oct. 2005
    Jake's Appliance Repair Nov. 2005-present

    Look-Up & Order Parts

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Similar Threads

  1. How do I post my question?
    By GCartagena in forum Website Forum Issues/Problems
    Replies: 32
    Last Post: June 16th, 2017, 09:33 AM
  2. need help from Jeff1 in this post
    By Northern Piper in forum Frigidaire/Electrolux
    Replies: 1
    Last Post: April 8th, 2009, 07:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
If you feel that you have benefited from this site, and would like to show your appreciation, you can throw a buck or two in the Appliance Blog Tip Jar - Thank you!