Oven not working

mommyandlovinit

Premium Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
26
Location
Shelley Idaho
Ok so my oven died about 2 weeks ago. I did some research on here, because I didn't want pay the money, anyways and though it was the EOC because I was getting a F1 error, so I ordered the part on repair clinic and put it in. Now it works, as far as not giving me that blasted error but my oven won't heat, any ideas?

Oh and my model number is 790.94681300. It's a Kenmore Glass Top stove.
 

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
100,668
Location
McMullen Valley, Arizona

mommyandlovinit

Premium Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
26
Location
Shelley Idaho
No that's not the one I got. The item number I got was 1055158. Because when I tried the other steps before I ordered the part I wrote done my number off my part and put it in and it came up as the one listed. But I see the one you gave me looks like the one I took off. I guess I should order the other one?
 

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
100,668
Location
McMullen Valley, Arizona
Yes, then its sounds like you got the wrong one, order the one I listed above, that should do it.:)

You can return the one you ordered for a full refund.

Jake
 

mommyandlovinit

Premium Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
26
Location
Shelley Idaho
yeah I already talked to them about it, but that just means another 2 weeks without a stove. My family is really getting sick of not baking or cooking on the stove....so annoying. I should have just paid the 5.00 before and made sure I got the right one.....:mad:
 

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
100,668
Location
McMullen Valley, Arizona
Sorry to hear that, I know your frustrated, I can refund the $5 membership fee if you like for the inconvenience.

Jake
 

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
100,668
Location
McMullen Valley, Arizona
Sure you can, you will see have a Lifetime Membership on the house.:)

Jake
 

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
100,668
Location
McMullen Valley, Arizona
Ok, refund just went through.:)

Jake
 
Top