Permission to post

Status
Not open for further replies.

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
101,335
Location
McMullen Valley, Arizona
To Start a NEW THREAD:

You go to the forum that your appliance is in, then you will see a "+ Post New Thread" button on the top left side of that forum, and thats it, just click + Post New Thread.


Jake
 

rickgburton

Appliance Tech - Moderator
Staff member
Joined
Jul 11, 2006
Messages
34,308
Location
Murray, Utah 84107, United States
Sharr56, You go to the forum that your appliance is in, then you will see a "+ Post New Thread" button on the top left side of that forum, and that's it, just click + Post New Thread.
 

Samir

Premium Member
Joined
Sep 3, 2012
Messages
7
Location
HSV
I seem to be having permissions problems as well. I even own a vb based site so I know how everything works, and still can't seem to post. :(
 

Samir

Premium Member
Joined
Sep 3, 2012
Messages
7
Location
HSV
So strange. I looked for that thread and couldn't even find it. Anyways, looks like permissions are 100% now--I was finally able to update my preference for 40 posts per page. :encouragement: Thank you!
 

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
101,335
Location
McMullen Valley, Arizona
Yes, since you joined us in 2012, we have upgraded vbulletin several times, so it may have had something to do with that, and we also converted from http to https.

Jake
 

Samir

Premium Member
Joined
Sep 3, 2012
Messages
7
Location
HSV
Makes sense. I haven't seen vb4 in quite a while. Seems like everyone either ditched vb or stuck to the 3.x series.
 

Nana1952

Premium Member
Joined
Mar 25, 2017
Messages
3
Location
nj
I to do not have permission to post a question. I became a member today.

Is it the site or perhaps a setting on my phone ?

I have a prblem with my washer but I do not know how to post my question? My permission state that I am not able to post.
I just joined and I don't see where I go to post?
 

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
101,335
Location
McMullen Valley, Arizona
To Start a NEW THREAD:

You go to the forum that your appliance is in, then you will see a "+ Post New Thread" button on the top left side of that forum, and thats it, just click + Post New Thread.
 

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
101,335
Location
McMullen Valley, Arizona
You have permission now.

Jake
 

Todd johnson

Member
Joined
May 7, 2017
Messages
2
Location
Orlando Florida
Kenmore 90 series's. Runs no heat. I replaced the heating element and the two fuses on top it's housing. Plug it back in and try it heat came on for a few minutes. Tried a cycle of clothes. No heat but runs. Any suggestions?
 

Jake

Appliance Tech - Admin
Staff member
Joined
Aug 24, 2004
Messages
101,335
Location
McMullen Valley, Arizona
Status
Not open for further replies.
Top